Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام بیرانوند کارشناس سیاسی و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، درباره هجمه ها و اتهامات اخیر علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار ایسکانیوز بیان کرد: اتفاقات اخیری که میان دولت و سپاه افتاده است، یک تاخت و تاز یک طرفه علیه سپاه پاسداران است. سپاه هیچ وقت وارد مناقشات باندی و جناحی کشور نشده است و نخواهد شد، بلکه به دنبال انجام ماموریت ها و وظایف ذاتی خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، به شرط عدم کاهش توان نظامی، این اجازه به دستگاه های نظامی و نیروهای نظامی کشور داده شده است که امکانات، تجهیزات و نفرات خود را می توانند برای سازندگی کشور به کار بگیرند.

این نماینده سابق مجلس با تاکید بر این که رئیس جمهور مجری قانون اساسی است ادامه داد: حرف هایی که علیه سپاه زده می شود، حرف هایی یک طرفه برای به دست آوردن دل آمریکا می باشد. یعنی هر آنچه که اسرائیل می خواهد و دنبال می کند بعضی ها در داخل آن را انجام می دهند. این همجمه ها به نوعی جفا در حق عزیزان پاسدار می باشد.

بیرانوند با بیان این که هرکس در مقابل استکبار جهانی بایستد مورد تاخت و تاز دشمن قرار می گیرد تاکید کرد: هرکس حرف استکبار را بزند و حرف دشمن را در داخل کشور تکرار کند، این یا غافل است و یا نفوذی دشمن است.

وی خاطر نشان کرد: سپاه تضمین کننده توان مردم و استفاده کننده از این توان است. سپاه پاسداران نقشی بی بدیل هم در سال های دفاع مقدس و هم در درگیری با منافقین دارد که امام(ره) فرمود اگر سپاه نبود کشور هم نبود.

این نماینده سابق مجلس ضمن اشاره به این موضوع که عمده پروژه های کشور در اختیار سپاه است بیان کرد: سپاه به عنوان یک نسیه کار پروژه های دولت را پیش می برد. اگر به گفته برخی اقتصاد را از دولت بی تفنگ گرفته ایم و به دولت با تفنگ داده ایم، جفای اصلی را دولت کرده است.

وی اضافه کرد: پیمان کاران قرارگاه خاتم الانبیا(ص) با اصرار دنبال کسی نمی رود که بگوید جاده ات را بده من بسازم! بلکه این دولت است که دعوت نامه می فرستد و قرارگاه در پروژه ای برنده اعلام می کند. اگر قرار است کسی توبیخ شود این دستگاه های دولتی هستند که باید توبیخ شوند، زیرا که امکانات بسیاری را معطل گذاشته اند.

بیرانوند با بیان این که فقط بخشی از امکانات کشور در اختیار سپاه است تصریح کرد: این مدیریت سپاه است که این بخش از این بخش از کشور به نوعی کارآمدی گرفته است، بنابراین دیگران که این امکانات را معطل گذاشته اند باید حتما مورد توبیخ وارد شوند.

وی خاطرنشان کرد: پروژه ای مثل ستاره خلیج فارس را که ساخته است؟ سپاه آن را تکمیل کرد و یا پروژه های آزادراه ها و راه آهن را که دارد می سازد که برخی از مسئولین می روند با آن عکس یادگاری می گیرند، بلکه تمام این ها کار سپاه و قرارگاه خاتم الانبیا(ص) است.

نماینده سابق مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بدهی های دولت به قرارگاه خاتم الانبیا(ص) تاکید کرد: دولت محترم به جای فرافکنی بدهی های این قرارگاه را بدهد. دولت نزدیک به 23 هزار میلیارد تومان به این قرارگاه بدهکار است و موظف است که طلب خود را بدهد.

302

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۲۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟

آمریکا همزمان با حملات هوایی به الحدیده، صعده و صنعا برای حمایت از رژیم صهیونیستی، پروژه ای سیاسی - امنیتی برای تضعیف دولت نجات ملی یمن را به اجرادرآورده تا بار دیگر آتش جنگ داخلی در این کشور را شعله‌ور نماید. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، همزمان با استمرار عملیات نیروهای یمنی در مقابله با کشتی های رژیم صهیونیستی در باب‌المندب برای حمایت از مردم غزه، آمریکا تحرکات سیاسی خود را با هدف تضعیف دولت صنعا آغاز کرده است. آمریکا به موازات عملیات موسوم به "نگهبان رفاه" که با همراهی انگلیس در غرب اقیانوس هند و دریای سرخ به اجرا درآورده، پروژه سیاسی را  با نقش آفرینی "استیون فاگین" به اجرا درآورده است.

براساس گزارش ها، استیون فاگین، سفیر آمریکا در یمن که سابقه سرکنسولی در اربیل و ریاست دفتر ایران در وزارت خارجه آمریکا را بر عهده داشته است، تلاش می کند تا گروه های مختلف در یمن را علیه دولت نجات ملی که در صنعا مستقر می باشد، متحد نماید. تلاش های فاگین طی دو ماه گذشته باعث شد تا از حجم حملات لفظی و رسانه ای میان اعضای شورای ریاستی (به ویژه بازمانده های دولت «منصور هادی»، رئیس جمهور مخلوع) کاسته شود و هم نشانه هایی از کاهش اختلاف میان این شورا با شورای انتقالی جنوب هم نمایان شد.

در این راستا، «رشاد العلیمی»، رئیس شورای ریاستی در همین بازه زمانی بارها از تلاش ها برای وحدت و همکاری برای مقابله با دولت صنعا سخن گفت و در مصاحبه ای در 18 آوریل با جمعی از خبرنگاران مصری اظهار داشت: اعضای شورای ریاستی شرایط استراتژیک کنونی را درک می کنند و دولت (در تبعید) بر ایجاد تحول استراتژیک که به سود منطقه باشد، تاکید دارند. سفیر آمریکا در یمن همزمان با تلاش برای یکصدا کردن شورای ریاستی تلاش برای کاستن از اختلافات موجود میان شورای ریاستی و شورای انتقالی جنوب را به طور ویژه در دستور کار خود قرار داده است. فاگین در همین راستا نشستی در 28-29 آوریل با حضور 24 حزب، گروه و مجموعه سیاسی یمنی مخالف دولت نجات ملی در عدن برگزار نمود.

این نشست که توسط آژانس توسعه بین المللی و مرکز دموکراسی وابسته به وزارت خارجه آمریکا برگزار گردید، به توافقی هفت بندی منجر شد که بر اصول صلح و همکاری میان بازیگران مخالف دولت صنعا تاکید داشت. در این توافق بر بندهایی همچون مبارزه با تروریسم، تشکیل دولت فراگیر و حل مشکل جنوب (بدون اشاره به استقلال) تاکید گردید و فاگین سفیر آمریکا در سخنانی بر تعهد کشورش بر اجرای این اصول تاکید نمود. با وجود تلاش های مذکور، شورای انتقالی جنوب پس از نشست تحت سرپرستی آمریکا با لحنی منفی به این نشست پرداخت و از گنجانده نشدن حق جدایی و استقلال جنوب انتقاد کرد تا نشان دهد رسیدن به توافق فراگیر در یمن تا چه حد دشوار است.

آمریکایی ها همزمان با این تلاش های سیاسی، در حوزه نظامی و امنیتی هم وارد عمل شده اند و سایت "الخلیج" در این زمینه خبر داد که آمریکا نیروهای مخالف حوثی ها در یمن از جمله شبه نظامیان وابسته به شورای ریاستی موسوم به نیروهای مقاومت ملی و عمالقه (مزدوران امارات) را به طور مستقیم و بی واسطه مسلح کرده است. همچنین نیروهای جدایی طلب جنوب هم توسط آمریکایی ها برای جنگ با دولت نجات ملی در صنعا تسلیح شده اند و سفرهای چندماه گذشته استیون فاگین به حضرموت در ارتباط با همین تلاش ها بوده است.

آمریکا درحالی همزمان با حملات هوایی به الحدیده، صعده و صنعا برای حمایت از رژیم صهیونیستی، پروژه ای سیاسی - امنیتی برای تضعیف دولت نجات ملی یمن را به اجرادرآورده که طی یکسال اخیر نه تنها درگیری میان عربستان با یمن متوقف شده بود، بلکه اوضاع جنگ داخلی در مناطقی همچون تعز و مارب هم تا حد زیادی آرام شده بود.  دور از انتظار نیست که با آغاز فاز عملیاتی پروژه آمریکا، تلاش ها برای صلح در جنوب شبه جزیره به کلی به شکست کشیده شود که این امر حتی به ضرر منافع متحدان عربی واشنگتن تمام خواهد شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • فرمانداری ویژه شهرستان‌های یزد و میبد در حال پیگیری است
  • سرلشکر رشید: ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل در وعده صادق کمک کرد
  • پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟
  • (ویدئو) نطق نماینده آمریکا علیه ماشین سرکوب دانشجویان
  • فیلم| نطق نماینده آمریکا علیه ماشین سرکوب دانشجویان
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • بهره‌گیری از ظرفیت قرارگاه خاتم الانبیا در اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد